Sistemul Triotherm

Profilele blaugelb Triotherm+ fac parte din sistemul general blaugelb Triotherm+ pentru montarea elementelor constructive în planul de termoizolare a faţadelor. Profilele permit montajul profesional Triotherm certificat pentru case pasive. Acestea preiau în siguranţă toate sarcinile apărute, fără a se deforma, deviindu-le consecvent în corpul portant al construcţiei. Profilele blaugelb Triotherm+ permit izolarea eficientă a rosturilor de racordare a ferestrelor, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Avantajele sistemului de montaj profesional Triotherm pentru case pasive :

• formă şi volum stabil
• insensibil la umiditate, rezistent la îmbătrânire
• 100% reciclabil, 100% fără conţinut de HCFC şi HFC
• fără HBCD (hexabromciclododecan)
• polistiren dens (expandat)
• ductilitate ridicată
• prin reversibilitatea de 100% a fixării ferestrei în caz de renovare,
aduce o contribuţie esenţială pentru un mod de construire sustenabil
• economie de timp prin numărul redus de etape de lucru şi
combinarea rapidă cu componentele sistemului
• permite tăierea precisă, fără degajări de praf
• posibilitate de prelungire a profilelor la orice lungime, cu îmbinare în
coadă de rândunică
– formă de adaptare foarte bună a îmbinării în coadă de rândunică
– un grad ridicat de stabilitate a îmbinării
– fără deşeuri de tăiere în timpul procesului de prelucrare
• profilele se remarcă printr-o greutate redusă şi o dimensiune
compactă
– avantaj la transportul către/pe şantier
– montaj profesional Triotherm

Descarca Brosura pentru montaj
Sistemul inovator blaugelb Triotherm+ este alcatuit din trei componente
Sistemul blaugelb Triotherm+ include numai trei componente. Primul dintre acestea este profilul blaugelb Triotherm+, realizat din polistiren expandat. Desi este stabil din punct de vedere dimensional, poate avea  grosimi diferite, este robust si durabil si reduce in mod optim puntile termice. Cea de-a doua componenta a sistemului este polimerul blaugelb Hybrid Power Fix, un sigilant elastic destul de puternic ca sa ataseze componente la o varietate de substraturi. Suruburile de fixare blaugelb FK-T30, care difera in functie de materialul din care este confectionat peretele au rolul de a fixa profilele pe structuri. Aceste elemente sunt realizate din otel-carbon de inalta calitate care le asigura rigiditate la torsiune si precizie pentru fixare, inclusiv in ceea ce priveste toate componentele sistemului blaugelb Triotherm+.
Instalarea acestuia se face printr-o solutie inovatoare de cuplare in coada de randunica, fara pierderi si cu asigurarea unei izolatii termice excelente pe termen lung. Dimensiunile compacte ale profilelor, in combinatie cu sistemul de inchidere speciala, permite oricand modificarea dimensiunilor acestora fara efort, chiar si pentru ferestre de dimensiuni ample. In acelasi timp, transportul componentelor la santier nu mai presupune un efort de logistica major.
Plasarea ferestrelor direct in baza de izolare si integrarea acestora direct in sistemul de placare reprezinta un pas major in designul ferestrelor eficiente energetic. Toate aceste obiective pot fi atinse prin utilizarea sistemului blaugelb Triotherm+ fara efort, costuri suplimentare sau restrictionarea planificarii sau a executiei ulterioare. In acelasi timp, acest sistem, testat de institutul IFT, permite utilizarea oricarui tip de sigilare (banda multifunctionala, film sau spuma), alegere care trebuie facuta intotdeauna pe baze profesionale.
Blaugelb Triotherm+ reprezinta un material rezistent la foc din clasa B1 potrivit standardului DIN 4102-1 si asigura protectie antiefractie (clasa RC2). Totodata, este singurul sistem testat cu succes intr-o consola mare, precum si pentru transferul de sarcina statica. Avand in vedere toate aceste caracteristici, este recomandat de producator ca o solutie de constructie pe termen lung, la care se adauga si faptul ca este 100% reciclabil. Avand posibilitatea de a fi instalat oriunde si sigilat in orice fel, sistemul asigura rezultate testate, remarcabile.

Montaj Profesional Triotherm

CONTACTEAZA-NE

Sisteme de ferestre placate cu Aluminiu

Un alt avantaj al placarii este imbunatatirea rezistentei si longevitatii ferestrei.

Aveți parte de un design creativ și personalizat

Acest sistem ofera arhitectilor multiple posibilitati de exprimare

SOLICITA OFERTA !