Usile sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei constructii, si inseamna mai mult decat un mijloc de a primi lumina soarelui si aerul curat in casa Dvs. Ele ne insufletesc fatadele si creeaza atmosfera la interior. De aceea de la o fereastra din PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un standard inalt al calitatii.

CONTACTEAZA-NE

Nume (obligatoriu)

Adresa e-mail (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

captcha

Protectie Termica

Ferestrele Window Style ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea ferestrelor PVC poate reduce consumul de energie necesar incalzirii unui imobil cu pana la 35%.

Protectie fonica

Ferestrele Window Style ofera un grad ridicat de protectie fonica. Pentru imobilele aflate in vecinatatea unor surse de zgomot se pot utiliza tipuri speciale de geam termoizolant care ofera un plus de protectie fonica.

Protectie solara

Ferestrele sunt prevazute cu folii de protectie solara care au ca principala calitate crearea unui echilibru termic in interiorul incaperilor. In timpul verii, ele opresc patrunderea razelor solare in proportie de pana la 80%, iar iarna izoleaza incaperile, retinand maximul de caldura in interior.

Ventilatie

Sistemul de microventilatie permite improspatarea aerului din locuinta
Fereastra se deschide doar cativa milimetri, suficient pentru ca aerul sa circule liber
Prezente in echiparea standard a ferestrelor si usilor de balcon oscilobatante .